Ga naar verbouw »
Architecten Buro Schoenmakers
Achtmaal (Noord-Brabant)

Ad Schoenmaker, architect

Architecten Buro Schoenmakers is 12 jaar geleden opgericht. Het jonge team bestaat uit 9 enthousiaste mensen - waaronder 2 architecten - met ieder een eigen specialisme en staat onder leiding van Ad Schoenmakers.

Elk plan is uniek
De specialisatie van ons bureau is woningbouw, dit varieert van particuliere woningen tot projecten van 50 woningen. Echter elk plan kent zijn eigen verhaal of het nu één woning is of 50, ze krijgen allemaal evenveel aandacht. Elk plan is immers ook uniek, met unieke mensen als opdrachtgever en een unieke omgeving, er zijn nooit twee dezelfde plannen. Dit geeft inspiratie om er telkens weer iets bijzonders van te maken. Als een project gereed en in gebruik is vind ik het mooi om samen met de opdrachtgever het geheel de revue te laten passeren en van het resultaat te genieten.
Schoenmakers Advies
Naast het architectenbureau biedt: "Schoenmakers Advies Achtmaal" opdracht- gevers een totaalpakket voor de realisatie van bouwplannen, denk hier bijvoorbeeld aan een ruimtelijke onderbouwing of een herziening van het bestemmingsplan. In elke fase, van initiatief tot en met de aanvraag van de omgevings- vergunning en de realisatie, verzorgen wij alle benodigde werkzaamheden en onderzoeken.

Persoonlijke interesse
Mijn persoonlijke interesse (tevens hobby) gaat uit naar monumentale en cultuurhistorische boerderijen. Zelf ben ik in het bezit van een dergelijk pand. Veel vrije tijd besteed ik aan het opknappen en renoveren van de boerderij en het omliggend erf. Het is altijd een uitdaging om weer een gedeelte aan te pakken.