Ga naar verbouw »
TM2 Architecten bna
Arnhem (Gelderland)

Mick Martens, architect

Sinds 2004 ben ik architect en directeur van TM2 Architecten in Arnhem. Het bureau telt 3 projectarchitecten, elk met zijn specifieke expertises en ervaringen. Deze combinatie zorgt voor een dynamisch en ervaren team.

TM2 Architecten is er op gericht het traject van initiatief tot oplevering te begeleiden. De wensen van de opdrachtgever zijn gedurende het proces leidend. Binnen dat programma, ongeacht de aard en omvang, gaat ons bureau altijd op zoek naar een unieke verbijzondering. De ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en energiezuinig ontwerpen en bouwen spelen daarbij een belangrijke rol.

Naast verschillende vormen van woningbouw heeft ons bureau tevens expertise op het gebied van zorg & opvang (zoals tandarts-, huisartspraktijken en kinderdagverblijven), winkels, horeca en maneges.
Het leuke aan mijn vak: het bijzondere is de variatie in opdrachten en opdrachtgevers. Iedereen woont, leeft en werkt anders. Daar wordt het programma op aangepast. De zoektocht naar een passend antwoord en een bijzondere oplossing voor de gebruiker(s) maakt het leuk!

Wil nog ontwerpen: woonhuis in de bergen.

Hobby: mountainbiken (Posbank of Belgische Ardennen) en carrière als amateurvoetballer.

Ervaring:
2004-heden: directeur TM2 Architecten.
2007-2009: gastdocent aan TU Eindhoven.

Opleiding: 2000-2004: Architectuur en Bouwtechnisch Ontwerpen TU Eindhoven.
1996-2000: HTS bouwkunde 's-Hertogenbosch.