Ga naar verbouw »
Architectenbureau Sloven
Kerkdriel (Gelderland)

Paul Sloven, architect bna

Architectenbureau Sloven is in 2005 opgericht. We hebben een grote diversiteit aan projecten vormgegeven, van klein tot heel groot. In team- verband worden de projecten stap-voor-stap uitgewerkt, hierbij zijn de gebruiker en locatie steeds het vertrekpunt. Een goede inventari- satie van wensen en eisen zorgt dat het plan voldoet aan de verwachtingen.

We ontwerpen villa’s voor individuele opdracht- gevers en maken fraaie verbouw- en restauratie- plannen voor bestaande woningen, villa's en boerderijen. Ook ontwerpen we woningbouw- projecten voor corporaties en ontwikkelaars.

Uitstraling, functionaliteit en technische perfectie vinden we al jaren belangrijke thema’s. Ook energiezuinig en duurzaamheid zijn niet meer weg te denken uit ons werk. Eén van de eerste gerealiseerde passiefhuizen in Nederland is door ons bureau ontworpen.
Het leuke aan mijn vak: de grote diversiteit in ontwerpopgaven en opdrachtgevers. Zo blijft iedere opdracht prikkelend tot het eind. En het is fijn om te ervaren als het gebouw na opleve- ring een perfect passende ‘jas’ blijkt te zijn.

Wil graag nog ontwerpen: een modern-minimalistische passiefwoning voor eigen genot en een wolkenkrabber in een metropool.

Hobby’s: schilderen (acryl op linnen), wielren- nen (liefst in de bergen), klussen en tuinieren.

Ervaring:
2005-heden: directeur architectenbureau Sloven
1997-2004: zelfstandig bouwadvies bureau
1988-1997: diverse bureaus regio 's-Hertogen- bosch, architectenbureau NS

Opleiding: Staatsexamen architect Den Haag, HTS-bouwkunde ‘s-Hertogenbosch.