Ga naar verbouw »
Keeris Architecten bna
Eersel (Noord-Brabant)

Willem Keeris, architect

Keeris Architecten bna is een toonaangevend ontwerpbureau in regio Noord-Brabant. Het creatieve team bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers. Sinds de oprichting in 1978 hebben we ruime ervaring opgebouwd in ontwerp en realisatie van uiteenlopende opdrachten. Het accent ligt in de woningbouw, zowel particulier als seriematig.

Al sinds 1997 zijn wij bijzonder bedreven in het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Een vorm van projectontwikkeling waarbij toekom- stige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Meer info en referenties vindt u op onze pagina C.P.O.

Onze kracht
Het ontwerpproces met Keeris kenmerkt zich door betrokkenheid en aandacht. Wij zien u als opdrachtgever als de belangrijkste inspiratie- bron voor de totstandkoming van de ontwerpen. Wij vinden het een uitdaging om aspecten als sfeer, functionaliteit, duurzaamheid en kosten- bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Keeris bereikt dit met een efficiënte werkwijze en heldere organisatie waarbij ontwerp en uitvoering goed op elkaar zijn afgestemd.
Passief bouwen
Passief bouwen biedt nieuwe inzichten en een methodiek om duurzaam, eenduidig en energie- zuinig te ontwerpen. Stijgende energieprijzen en de zorg voor het milieu maken dit item steeds actueler. Voor een optimaal en duur- zaam resultaat is goede samenwerking van elke discipline essentieel. De Passiefhuis- bouwer staat daarvoor garant.

Wil nog ontwerpen: passief woonhuis aan het water, gebruik makend van elementen als: zon, wind en aarde.

Hobby: Als het waait en er is ‘ruimte’ wind- surfen op zee.

Ervaring:
2007-heden: eigenaar Keeris Architecten
2006-2007: Van Aken Architecten te Eindhoven
2004-2006: DHV Architecten te Eindhoven

Opleiding:
2000-2004: Architectuur & Bouwtechnisch Ontwerpen TU Eindhoven
1996-2000: HTS Bouwkunde te Tilburg